Τηλεφωνικές Παραγγελίες απο 08:15 έως 15:00 2641029982
Καλώς Ήρθατε στο e-tserpelis.com

Καλώς Ήρθατε

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα E-TSERPELIS  όπου μπορείτε να βρείτε εργαλεία ηλεκτρικά ή μπαταρίας καθώς και κάθε λογής εξαρτήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι ανά τακτά διαστήματα θα αναρτούμε άρθρα με οδηγίες για διάφορες προτάσεις κατασκευών καθώς και για την χρησιμότητα του όποιου υλικού στα πλαίσια της νέας μας σειράς άρθρων “Φτιάξ’ το μόνος σου” (DIY).

Κίνηση Κεφαλών

Οδηγός Επιλογής Αλοιφαδόρου – Κίνηση Κεφαλής

Οδηγός Επιλογής Αλοιφαδόρου – Κίνηση Κεφαλής
Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αλοιφαδόρων με διαφορετική κίνηση κεφαλής, που απευθύνονται σε κάθε είδους χρήστη, είτε είναι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας.
Παρακάτω θα αναλύσουμε τις τρεις ευρέως διαδεδομένες κινήσεις κεφαλής έτσι ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να επιλέξετε το σωστό εργαλείο για την εργασία σας.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμητικές Ιδέες με υγρό γυαλί

Διακοσμητικές Ιδέες με Υγρό Γυαλί

Διακοσμητικές Ιδέες με Υγρό Γυαλί  LIQUID GLASS , ισχυρή διάφανη ρητίνη – κόλλα δύο συστατικών, εξαιρετικής μηχανικής αντοχής και πρόσφυσης, με πολύ μεγάλη αντοχή στην υγρασία διαλυτές και θερμοκρασία. Είναι ιδανική για εμβαπτισμό και καλούπωμα όμοιων και ανόμοιων υλικών χωρίς να συρρικνώνεται. Χρησιμοποιείται για Διακοσμητικές Ιδέες με Υγρό Γυαλί, όπως την κατασκευή ειδικών διακοσμητικών εφαρμογών με ανάγλυφα αντικείμενα γεμίζοντας τα κενά και τους πόρους και σχηματίζοντας μια τελική επιφάνεια σαν γυαλί. Με την  LIQUID GLASS μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτες καλλιτεχνικές εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα