Διακοσμητικές Ιδέες με Υγρό Γυαλί

H LIQUID GLASS είναι ισχυρή διάφανη ρητίνη – κόλλα δύο συστατικών, εξαιρετικής μηχανικής αντοχής και πρόσφυσης, με πολύ μεγάλη αντοχή στην υγρασία διαλυτές και θερμοκρασία. Είναι ιδανική για εμβαπτισμό και καλούπωμα όμοιων και ανόμοιων υλικών χωρίς να συρρικνώνεται. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ειδικών διακοσμητικών εφαρμογών με ανάγλυφα αντικείμενα γεμίζοντας τα κενά και τους πόρους και σχηματίζοντας μια τελική επιφάνεια σαν γυαλί. Με την  LIQUID GLASS μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτες καλλιτεχνικές εφαρμογές.

Εφαρμογή

  1. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνη και λίπη.

  2. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ανακατέψτε ποσότητες σε αναλογία ρητίνη Α και σκληρυντή Β.

  3. Ανακατεύετε μόνο όση ποσότητα πρόκειται να χρησιμοποιήσετε άμεσα γιατί το μείγμα αρχίζει να σκληραίνει σε 1 ώρα περίπου ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Αν εφαρμόζετε το υλικό σε δόσεις θα πρέπει η κάθε στρώση να εφαρμόζεται πριν αρχίζει να πήζει η προηγούμενη για να αποφευχθεί η δημιουργία γραμμών ή μειωμένη διαφάνεια.

  4. Εφαρμόστε το υλικό στην προετοιμασμένη επιφάνεια έχοντας φροντίσει να καλουπωθεί το προς κατασκευή αντικείμενο για να μην τρέξει η ρητίνη.

  5. Αφήστε το αντικείμενο με το υγρό σε μέρος χωρίς υγρασία και σκόνη.

  6. Η πλήρης ωρίμανση γίνεται σε 6-8 μέρες.

Καθαρισμός

Εάν σας χυθεί υγρό γυαλί σε κάποια άλλη επιφάνεια όσο είναι υγρό, μπορεί να καθαριστεί με οινόπνευμα ή ασετόν. Όταν στεγνώσει, μπορείτε να το αφαιρέσετε με διαλυτικό εποξικών, γυαλόχαρτο ή πιστόλι θερμού αέρα.

 

Διακοσμητικές Ιδέες με υγρό γυαλίΔιακοσμητικές Ιδέες με υγρό γυαλί

 

 

 

 

 

 

 

 

Διακοσμητικές Ιδέες με υγρό γυαλί

Διακοσμητικές Ιδέες με υγρό γυαλί