Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε πολύ που προτιμήσατε το κατάστημά μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Με σεβασμό προς το πρόσωπό σας, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι όσον αφορά την αγορά του εργαλείου που κρατάτε στα χέρια σας:

  1. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για τυχόν δυσλειτουργία των ηλεκτρικών, βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων εργαλείων που διατίθενται προς πώληση. Το κατάστημά μας αποτελεί σημείο λιανικής πώλησης και ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν κατασκευαστικά λάθη. Τα εργαλεία, που πωλούνται εδώ, επιλέγονται γιατί φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας από την εταιρεία παραγωγής ή την αντιπροσωπεία της, στην Ελλάδα.
  2. Η απόδειξη αγοράς πρέπει να φυλάσσεται  μέχρι το πέρας της εγγυοδοσίας που παρέχει η εκάστοτε εταιρεία, γιατί πρέπει να συνοδέψει το εργαλείο μέχρι το service για τεχνικό έλεγχο, αν παραστεί ανάγκη.
  3. Τα έξοδα μεταφοράς για τεχνικό έλεγχο, ακόμη κι αν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης, βαρύνουν τον πελάτη.
  4. Αν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης, τότε εκτός από τα έξοδα αποστολής, ο πελάτης επιβαρύνεται και με τα έξοδα του τεχνικού ελέγχου, τα οποία καθορίζονται από την αντιπρόσωπο εταιρεία. Από κει και πέρα ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος επισκευής και αποφασίζει αν θα προχωρήσει ή όχι η επισκευή του.
  5. Τα εργαλεία υπό καθεστώς εγγύησης αντικαθίστανται μόνο αν δώσει εντολή η εταιρεία παραγωγής ή η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος από αυτή.
  6. Οι εταιρείες για την ορθότερη διαχείριση των εργαλείων, που αποστέλλονται σ ‘ αυτές για επισκευή, δημιουργούν σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία άφιξής τους στις εγκαταστάσεις τους. Δεδομένου ότι τα συνεργεία επισκευής των αντιπροσωπειών δέχονται εργαλεία από όλη την ελληνική επικράτεια, είναι φυσικό, ειδικά σε περιόδους αιχμής, να υπάρχουν καθυστερήσεις στον έλεγχο και την επισκευή τους. Το κατάστημά μας κάνει ότι είναι δυνατό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνώντας συνεχώς με το service των αντιπροσωπειών, αλλά δεν μπορεί να παρακάμπτει τις αρχές που διέπουν την οργανωτική δομή των μεγάλων εταιρειών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Τσερπέλης Φώτης