ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρώστε την παραγγελία σας με 4 διαφορετικούς τρόπους:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier κι εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελία σας.

*Προσοχή:
Στην περίπτωση αποστολής βαρέων ή ογκώδη προϊόντων με Πρακτορείο Μεταφορών δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή, παρά μόνο η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Κάντε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, ή του ηλεκτρονικού καταστήματος του e-tserpelis.com
και πληρώστε με κατάθεση στον λογαριασμό:

1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 30320317792
ΙΒΑΝ: GR63 0110 3030 0000 3032 0317 792
SWIFT-BIC: ETHNGRAA

2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5157091393357
ΙΒΑΝ: GR85 0172 1570 0051 5709 1393 357
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

3. ALPHA BANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 220002330000877
ΙΒΑΝ: GR5001402200220002330000877

SWIFT-BIC: CRBAGRAA

4. EUROBANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260265000201288796
ΙΒΑΝ: GR93 0260 2650 0000 0020 1288 796

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ Π. ΦΩΤΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Δέσμευση προϊόντων:
Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 2 (εργάσιμες) ημέρες από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία.

Κατά την κατάθεση:

  • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.
  • Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να γράψετε στο πεδίο “αιτιολογία/παρατηρήσεις” του δικαιολογητικού κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.
  • Αφού καταθέσετε τα χρήματα στείλτε με email  στο sales@e-tserpelis.com  το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής. Μόλις παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Τυχόν έξοδα αποστολής / εμβάσματος / μεταφοράς που θα προκύψουν, αφορούν αποκλειστικά τον πελάτη. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ Π. ΦΩΤΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

 

3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όπως:

* Aριθμό της κάρτας
* Hμερομηνία λήξης
* Ονοματεπώνυμο πάνω στην κάρτα
* Κωδικό ασφαλείας CVV/CVC2

Περισσότερες πληροφορίες:
Τα στοιχεία που απαιτούνται για την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται ούτε διαχειρίζονται από το e-shop μας e-tserpelis.com. Κατά την διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται αποκλειστικά η Τράπεζα Πειραιώς.

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO, (χρεωστική-πιστωτική-προπληρωμένη).

 

Για Παραγγελία άνω των 200 € σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις.

 

MasterCard SecureCode 
Με την υπηρεσία MasterCard® SecureCode™, υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας MasterCard, παρέχεται πρόσθετη ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας στο internet. Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε και εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, ως ένα στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την χρεωστική σας ή πιστωτική σας κάρτα. Η εισαγωγή της υπηρεσίας MasterCard® SecureCode™ κατά τη διάρκεια μιας αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνει ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας. Εάν εισαχθεί λανθασμένος Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας, η αγορά δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Ακόμα και αν κάποιος ξέρει τον αριθμό και τα λοιπά στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας.

Verified by Visa 
Για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη σας στις online αγορές , προσφέρουμε την υπηρεσία Verified by Visa – μια υπηρεσία που προστατεύει τα δεδομένα του κάτοχου της κάρτας με τον δικό του προσωπικό κωδικό . Είναι τόσο αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο. Με την υπηρεσία Verified by Visa κατά την διαδικασία πληρωμής ανοίγει ένα επιπλέον πεδίο που συνδέεται με την τράπεζά σας. Εκεί εισάγετε τον προσωπικό σας Verified by Visa κωδικό πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία για να επιβεβαιωθεί ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας . Ο Verified by Visa κωδικός πρόσβασης είναι επιπλέον ασφάλεια γνωστή μόνο σε εσάς και την τράπεζά σας.

 

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ (από το κατάστημά μας )

Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά.

“Οι τιμές ισχύουν τόσο για ηλεκτρονικές παραγγελίες όσο και για αγορές απο το φυσικό κατάστημα.”

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-tserpelis.com συνεργάζεται με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς COURIER CENTER και ACS. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας .

Επίσης συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία Μπαλάφας Παναγιώτης για αποστολές εντός Αιτωλοακαρνανίας και Αττικής ενώ για Θεσσαλονίκη συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία “Παπαδημητρίου”.

 

Προσπαθούμε να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες αυθημερόν εφόσον έχουν καταχωρηθεί και εξοφληθεί μέχρι τις 13:30.

Παραγγελίες καταχωρημένες μετά τις 13:30 ή Σαββατοκύριακα και αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με ACS
Παράδοση εντός 24-48 ωρών

Το κόστος αποστολής είναι το ακόλουθο:

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:  μέχρι 2 κιλά ( 4.70 € )
                                          πάνω από 2 κιλά έως 3 κιλά  ( 5.20€)

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ: 0 €.

 

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΑΣ.

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής με Πρακτορείο Μεταφορών μόνο μέχρι το κεντρικό πρακτορείο σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, από εκεί και μετά μέχρι τον προορισμό τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή.

Στην περίπτωση αποστολής με Πρακτορείο Μεταφορών δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή, παρά μόνο η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για πολύ βαριά και ογκώδη προϊόντα θα υπάρχει συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία (προκειμένου να πετύχουμε την οικονομικότερη για εσάς τιμή).